Misschien ben je al bekend Datumprikker of afspreken.nl? Ziet er niet professioneel uit hè. Datumprikker wordt zakelijk gezien eigenlijk niet gebruikt. Toch is de professionele datumprikker wel beschikbaar. Met Microsoft Findtime kunt u de agenda’s afstemmen zowel binnen als buiten uw organisatie .

Met Microsoft FindTime voor Outlook kunnen genodigden het voor hen het beste tijdstip kiezen voor een afspraak. Je kunt als organisator personen uitnodigen voor een afspraak en meerdere data en/of tijdstippen opgeven om uit te kiezen. Alleen de organisator van de afspraak hoeft te beschikking over een Office 365 abonnement. De ontvangers hebben alleen een e-mailadres nodig.

De ontvangers kunnen aangeven welke mogelijkheden zij het beste vinden. U krijgt vervolgens in een overzicht te zien wat de favoriete datum en tijd is. Uiteraard kan de afspraak direct via Outlook definitief gemaakt worden.

  • Selecteer de deelnemers
  • Kies de datum en/of tijd opties
  • Verstuur het verzoek
  • Bekijk de opties
  • Plan de afspraak

Microsoft Findtime is gratis voor iedereen met een Office 365 abonnement. Ga direct aan de slag https://findtime.microsoft.com/

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy beleid.
Ik Accepteer